Hromniční trápení 2004

Datum: 07.02.2004

Ročník: 3.

Místo: Blansko – DDM Sadová

Mapa: Žižlavice, Blansko

Účast: 128 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Hana Hlavová 1988 KON 00:31:49 200
2. Smičková Eva 1982 KON 00:32:39 +00:00:50 190
3. Dokoupilová Radka 1985 VBM 00:34:00 +00:02:11 182
4. Janosikova Lenka 1976 UOL 00:36:07 +00:04:18 176
5. Hlavová Jindra 1989 KON 00:36:08 +00:04:19 172
6. Křístková Veronika 1983 JPV 00:37:27 +00:05:38 170
7. Navrkalová Petra 1982 ZBM 00:38:01 +00:06:12 169
8. Dittrichová Petra 1987 KON 00:39:14 +00:07:25 168
9. Grygarova Jana 1985 UOL 00:41:07 +00:09:18 167
10. Daňková Petra 1985 JPV 00:41:45 +00:09:56 166
11. Humlíčková Kateřina 1976 ZBM 00:41:53 +00:10:04 165
12. Štrajtová Zuzana 1964 UOL 00:42:45 +00:10:56 164
13. Vidmuchová Martina 1971 JPV 00:43:37 +00:11:48 163
14. Urbanová Edita 1974 UOL 00:49:53 +00:18:04 162
15. Muselíková Vladislava 1991 ABM 00:56:29 +00:24:40 161
16. Padělková Lenka 1979 RBK 01:07:26 +00:35:37 160
17. Kocmanová Alžběta 1979 RBK 01:13:50 +00:42:01 159
Chmelíková Kateřina 1982 VBM DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Brtník 1987 UOL 00:36:34 200
2. Kokojan David 1985 JPV 00:38:08 +00:01:34 190
3. Grepl Ladislav 1961 KON 00:39:16 +00:02:42 182
4. Zdráhal Robert 1957 UOL 00:40:56 +00:04:22 176
5. Procházka Josef 1972 KON 00:41:28 +00:04:54 172
6. Urban Jan 1975 SBK 00:42:29 +00:05:55 170
7. Jirka Michal 1984 ABR 00:43:24 +00:06:50 169
8. Pátek Arnošt 1976 ZBM 00:44:13 +00:07:39 168
9. Humlíček Aleš 1975 ZBM 00:45:18 +00:08:44 167
10. Gross Michal 1969 ABM 00:46:40 +00:10:06 166
11. König Lukáš 1980 ZBM 00:46:43 +00:10:09 165
12. Věžník Antonín 1955 ADA 00:47:42 +00:11:08 164
13. Jeřábek Luboš 1961 PLU 00:47:48 +00:11:14 163
14. Zdráhal Tomáš 1957 UOL 00:48:07 +00:11:33 162
15. Vychodil Petr 1975 SBK 00:49:16 +00:12:42 161
16. Křivánek Martin 1973 ABM 00:52:38 +00:16:04 160
17. Tejkal Pavel 1984 ADA 01:00:57 +00:24:23 159

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Michaela Muselíková 1998 ABM 00:26:04 200
2. Zapletalova Lucie 1995 nereg. 00:26:57 +00:00:53 190
3. Takáč Dominik 1998 UOL 00:27:07 +00:01:03 182
4. Vidvůchová Markéta JPV 00:32:11 +00:06:07 176
5. Násadová Nataša 1996 ADA 00:41:13 +00:15:09 172
6. Pulec Pavel 1962 VBM 00:51:08 +00:25:04 170
7. Ptáček Patrik 1998 BBM 00:52:57 +00:26:53 169
8. Šimek Štěpán 2001 UOL 00:54:09 +00:28:05 168
9. Adámek Filip 2001 ABM 00:59:18 +00:33:14 167

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200