Hromniční trápení 2007

Datum: 03.02.2007

Ročník: 6.

Místo: Babice nad Svitavou

Mapa: Březinka

Účast: 128 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Petra Škodová 1983 LPU 00:30:02 200
2. Gebauerová Jana 1979 ZBM 00:31:25 +00:01:23 190
3. Štěpánská Adéla 1988 ZBM 00:32:34 +00:02:32 182
4. Stratilová Marie 1987 ZBM 00:36:12 +00:06:10 176
5. Cigošová Kateřina 1979 nereg. 00:36:30 +00:06:28 172
6. Ehlová Pavla 1973 ZBM 00:37:50 +00:07:48 170
7. Kabáthová Eva 1989 ZBM 00:37:53 +00:07:51 169
8. Cigošová Eva 1980 nereg. 00:38:12 +00:08:10 168
9. Holfeld Diana nereg. 00:38:27 +00:08:25 167
10. Staňková Veronika 1981 SBK 00:40:51 +00:10:49 166
11. Zatloukalová Lenka 1985 nereg. 00:41:56 +00:11:54 165
12. Korpasová Ivana 1973 LBM 00:45:43 +00:15:41 164
13. Šmídová Eva 1981 nereg. 00:46:50 +00:16:48 163
14. Kroutilová Eva 1978 ZBM 00:49:06 +00:19:04 162
15. Spáčilová Petra nereg. 00:50:36 +00:20:34 161
16. Borecká Kateřina 1988 ZBM 00:47:24 +00:28:32 160
17. Procházková Lucie 1976 ADA 01:11:17 +00:41:15 159
18. Kundratová Jana 1973 nereg. 01:17:21 +00:47:19 158
19. Sluková Dagmar 1974 nereg. 01:27:13 +00:57:11 157
Ptáčková Michaela 1977 nereg. DISK 0
Ptáčková Nikol 1978 nereg. DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Palo Bukovac 1981 ZBM 00:29:02 200
2. Hovorka Jan 1979 LPU 00:30:19 +00:01:17 190
3. Dávidik Marian 1977 SLK 00:30:22 +00:01:20 182
4. Barták Lukáš 1983 ZBM 00:31:48 +00:02:46 176
5. Mazúr Martin 1987 ZBM 00:32:19 +00:03:17 172
6. Pijak Ondrej 1982 nereg. 00:33:53 +00:04:51 170
7. Přikryl Petr 1967 PBM 00:34:57 +00:05:55 169
8. Zdráhal Tomáš 1953 nereg. 00:35:07 +00:06:05 168
9. Otrusina Jiří 1982 ZBM 00:36:31 +00:07:29 167
10. Hrouda Petr 1969 DKP 00:37:19 +00:08:17 166
11. Ptáček Pavel st 1965 BBM 00:37:45 +00:08:43 165
12. Lexa Matěj 1966 ZBM 00:37:47 +00:08:45 164
13. Brabec Jaroslav 1982 ZBM 00:38:39 +00:09:37 163
14. Jeřábek Luboš 1961 nereg. 00:39:45 +00:10:43 162
15. Perknovský Radim 1982 nereg. 00:39:49 +00:10:47 161
16. Schmid Vladimír 1987 ADA 00:40:39 +00:11:37 160
17. Pátek Richard 1976 ZBM 00:41:24 +00:12:22 159
18. Kolbaba Tomáš 1982 ZBM 00:42:05 +00:13:03 158
19. Ehl Jiří 1977 ZBM 00:42:10 +00:13:08 157
20. Urban Jan 1975 SBK 00:43:00 +00:13:58 156
21. Mlynárik Peter 1965 ZBM 00:45:24 +00:16:22 155
22. Prokop Petr 1979 ZBM 00:47:00 +00:17:58 154
23. Eliáš Jan nereg. 00:48:22 +00:19:20 153
24. Sedláček Tomáš 1986 nereg. 00:48:45 +00:19:43 152
25. Toman Ondřej 1975 ABM 00:48:50 +00:19:48 151
26. Brlica Pavel st. 1965 SBK 00:52:32 +00:23:30 150
27. Sluka Miroslav 1972 SBK 00:53:41 +00:24:39 149
28. Zdráhal Robert 1957 nereg. 01:04:27 +00:35:25 148
Henych Martin 1986 SJC DISK 0
Drábek Jan 1985 ZBM DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200