Hromniční trápení 2009

Datum: 31.01.2009

Ročník: 8.

Místo: Blansko, ZŠ Salmova

Mapa: Salmovka

Účast: 93 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Jana Gebauerová 1979 ZBM 00:32:00 200
2. Tesařová Markéta 1994 ZBM 00:35:39 +00:03:39 190
3. Křístková Veronika 1983 ZBM 00:35:57 +00:03:57 182
4. Reinerová Barbara 1984 ZBM 00:36:52 +00:04:52 176
5. Tvarůžková Petra 1984 ZBM 00:37:30 +00:05:30 172
6. Beržinská Soňa 1985 ZBM 00:38:16 +00:06:16 170
7. Matulová Iva 1984 RBK 00:39:33 +00:07:33 169
8. Procházková Lucie 1976 ADA 00:39:36 +00:07:36 168
9. Fasurová Tereza 1990 ABM 00:43:15 +00:11:15 167
10. Jiráčková Jana 1986 ZBM 00:44:38 +00:12:38 166
11. Hendrychová Zuzka 1989 ZBM 00:45:16 +00:13:16 165
12. Chmelíková Kateřina 1982 VBM 00:50:29 +00:18:29 164

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Vladan Henek 1980 VBM 00:28:00 200
2. Mokrý Stanislav 1992 ABM 00:28:22 +00:00:22 190
3. Jalový Vlastimil 1986 RBK 00:28:43 +00:00:43 182
4. Humlíček Aleš 1975 ZBM 00:29:20 +00:01:20 176
5. Matula Petr 1982 RBK 00:29:47 +00:01:47 172
6. Přikryl Petr 1967 PBM 00:30:25 +00:02:25 170
7. Jašek Jindřich 1991 TBM 00:32:29 +00:04:29 169
8. Jelínek Petr 1978 ZBM 00:32:37 +00:04:37 168
9. Mokrý Ondřej 1994 ABM 00:32:40 +00:04:40 167
10. Hrobař Štěpán 1991 ABM 00:33:06 +00:05:06 166
11. Šindelka Antonín 1972 RBK 00:33:31 +00:05:31 165
12. Drábek Jan 1985 ZBM 00:33:42 +00:05:42 164
13. Urválek Jiří 1961 TBM 00:34:12 +00:06:12 163
14. Pavelka Jan 1985 MBM 00:34:25 +00:06:25 162
15. König Lukáš 1980 ZBM 00:34:31 +00:06:31 161
16. Pátek Richard 1976 ZBM 00:34:47 +00:06:47 160
17. Grünwald Martin 1979 nereg. 00:35:25 +00:07:25 159
18. Haresta Petr 1976 nereg. 00:35:44 +00:07:44 158
19. Mareček Jiří 1959 ADA 00:36:24 +00:08:24 157
20. Prokop Petr 1979 ZBM 00:36:47 +00:08:47 156
21. Urban Jan 1975 SBK 00:36:59 +00:08:59 155
22. Brlica Pavel 1993 ZBM 00:38:20 +00:10:20 154
23. Liščinský Tomáš 1984 ZBM 00:42:27 +00:14:27 153
23. Vychodil Petr 1975 nereg. 00:42:27 +00:14:27 153
25. Dolíhal Luděk 1985 TBM 00:50:18 +00:22:18 151
26. Jalový Jaroslav 1981 RBK 00:50:32 +00:22:32 150
27. Hanžl Tomáš 1980 nereg. 00:53:19 +00:25:19 149

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200