Hromniční trápení 2012

Datum: 04.02.2012

Ročník: 11.

Místo: Blansko

Mapa: Blansko Sloupečník

Účast: 79 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Eva Kabáthová 1989 ZBM 00:28:25 200
2. Hlavová Hana 1988 ZBM 00:28:55 +00:00:30 190
3. Procházková Lucie 1976 ADA 00:30:29 +00:02:04 182
4. Štěpánská Adéla 1988 ZBM 00:30:35 +00:02:10 176
5. Tesařová Markéta 1994 ZBM 00:31:49 +00:03:24 172
6. Tužilová Magdaléna 1994 RBK 00:32:02 +00:03:37 170
7. Koporová Petra 1993 ZBM 00:34:13 +00:05:48 169
8. Daňková Veronika 1981 SBK 00:35:03 +00:06:38 168
9. Pekárková Monika 1992 RBK 00:35:28 +00:07:03 167
10. Šestáková Petra 1993 RBK 00:37:34 +00:09:09 166
11. Jiráčková Jana 1986 ZBM 00:37:40 +00:09:15 165
12. Koporová Lenka 1997 ZBM 00:42:42 +00:14:17 164
13. Borecká Kateřina 1988 ZBM 00:43:21 +00:14:56 163
14. Csakvaryová Lenka 1983 SBK 00:43:36 +00:15:11 162
15. Chmelíková Kateřina 1982 VBM 00:43:48 +00:15:23 161
16. Kincová Daniela 1989 GBM 00:44:02 +00:15:37 160
17. Stachoňová Barbara 1984 ZBM 00:45:56 +00:17:31 159
18. Raudenská Lenka 1981 nereg. 00:46:00 +00:17:35 158
19. Chmelíková Zuzana 1993 VBM 00:47:43 +00:19:18 157
20. Zuntychová Jana nereg. 00:50:26 +00:22:01 156
21. Žaloudíková Vendula SBK 01:00:11 +00:31:46 155
22. Kellnerová Lucie 1978 SBK 01:04:08 +00:35:43 154
Hrušková Barbora 1993 ZBM DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Vladan Henek 1980 VBM 00:23:58 200
2. Švirák Ondřej 1991 ZBM 00:25:06 +00:01:08 190
3. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:26:20 +00:02:22 182
4. Matula Petr 1982 ADA 00:27:29 +00:03:31 176
5. Zelinka Jiří 1987 ZBM 00:27:52 +00:03:54 172
6. Šesták Jakub 1990 RBK 00:27:56 +00:03:58 170
7. Kazda Adam 1991 ZBM 00:27:57 +00:03:59 169
8. Drábek Jan 1985 ZBM 00:29:06 +00:05:08 168
9. Ráb Martin 1983 RBK 00:29:43 +00:05:45 167
10. Kheil Radim 1973 PBM 00:29:53 +00:05:55 166
11. Jalový Milan 1983 RBK 00:30:51 +00:06:53 165
12. Grünwald Martin 1979 SBK 00:31:30 +00:07:32 164
13. Hanžl Tomáš 1980 nereg. 00:32:14 +00:08:16 163
14. Vébr Radek 1971 HAV 00:32:33 +00:08:35 162
15. Veselý Martin 1975 ZBM 00:33:51 +00:09:53 161
16. Pavelka Jan 1985 nereg. 00:34:28 +00:10:30 160
17. Urban Jan 1975 SBK 00:35:18 +00:11:20 159
18. Dolíhal Luděk 1985 TBM 00:35:38 +00:11:40 158
19. Toman Ondřej 1975 LBM 00:35:56 +00:11:58 157
20. Kasal Vít 1975 SBK 00:37:31 +00:13:33 156
21. Pátek Richard 1976 ZBM 00:38:14 +00:14:16 155
22. Coufal Svatoš 1967 nereg. 00:39:17 +00:15:19 154
23. Vychodil Petr 1975 SBK 00:40:14 +00:16:16 153
24. Jahoda Michal SBK 00:43:23 +00:19:25 152
25. Jalový Jaroslav 1981 RBK 00:44:06 +00:20:08 151
26. Němčík Vašek 1980 nereg. 00:46:55 +00:22:57 150
27. Pustina Lukáš 1999 SBK 00:46:57 +00:22:59 149
28. Jakubek Martin SBK 00:53:57 +00:29:59 148
29. Bláha Jan SBK 00:53:59 +00:30:01 147
30. Schmid Jakub 1975 SBK 00:56:01 +00:32:03 146
31. König Lukáš 1980 ZBM 01:06:02 +00:42:04 145
Suchomel Vít 1984 nereg. DISK 0
Zháňal Jan 1987 ZBM DISK 0
Kadla Jiří SBK DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Kája Vyskočilová 2005 RBK 00:28:33 200
2. Vébr Tomáš HAV 00:30:21 +00:01:48 190
3. Brosch Ondřej 2006 RBK 00:37:11 +00:08:38 182
4. Jalová Kristýnka 2011 RBK 00:48:03 +00:19:30 176
Nevřivová Nela 2000 SBK DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200