Hromniční trápení 2013

Datum: 02.02.2013

Ročník: 12.

Místo: Blansko

Mapa: Blansko - Písečná

Účast: 104 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Gabriela Hiršová 1996 VBM 00:20:03 200
2. Matulová Lucie C 1988 ADA 00:20:07 +00:00:04 190
3. Tužilová Magdaléna 1994 RBK 00:20:18 +00:00:15 182
4. Rábová Zuzana 1985 RBK 00:20:34 +00:00:31 176
5. Beržinská Soňa 1985 SBK 00:22:40 +00:02:37 172
6. Tvarůžková Petra 1984 ZBM 00:22:59 +00:02:56 170
7. Moučková Andrea 1992 RBK 00:23:09 +00:03:06 169
8. Pekárková Monika 1992 RBK 00:23:34 +00:03:31 168
9. Hiršová Marcela 1970 VBM 00:23:47 +00:03:44 167
10. Stachoňová Barbara 1984 ZBM 00:23:50 +00:03:47 166
11. Uhnavá Markéta 1984 ZBM 00:23:53 +00:03:50 165
12. Šestáková Petra 1993 RBK 00:23:56 +00:03:53 164
13. Mesiarkinová Kamila 1982 MBM 00:24:31 +00:04:28 163
14. Hegerová Petra 1993 RBK 00:24:42 +00:04:39 162
15. Jiráčková Jana 1986 ZBM 00:24:51 +00:04:48 161
16. Kočová Lenka 1981 ZBM 00:25:15 +00:05:12 160
17. Křístková Veronika 1983 ZBM 00:25:52 +00:05:49 159
18. Otrusinová Jana 1986 TZL 00:26:27 +00:06:24 158
19. Ondrouchová Ludmila 1970 ADA 00:26:30 +00:06:27 157
20. Alice Kozumplíková 1981 RBK 00:27:00 +00:06:57 156
21. Csakvaryová Lenka 1983 SBK 00:29:18 +00:09:15 155
22. Kočová Hana 1986 ZBM 00:30:03 +00:10:00 154
23. Jakubková Pavlína 1999 SBK 00:41:33 +00:21:30 153
24. Vacková Jana 1972 SBK 00:52:00 +00:31:57 152

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Vít Bravený 1991 ZBM 00:22:00 200
2. Henek Vladan 1980 VBM 00:23:15 +00:01:15 190
3. Matula Petr C 1982 ADA 00:23:32 +00:01:32 182
4. Mazal Zdeněk 1981 VBM 00:24:06 +00:02:06 176
5. Zelinka Jiří 1987 MBM 00:24:14 +00:02:14 172
6. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:24:56 +00:02:56 170
7. Švirák Ondřej 1991 ZBM 00:24:57 +00:02:57 169
8. Drábek Jan 1985 ZBM 00:25:19 +00:03:19 168
9. Khýn Vítězslav 1983 DOB 00:25:27 +00:03:27 167
10. Jalový Milan 1983 RBK 00:26:02 +00:04:02 166
11. Henek Michal 1986 RBK 00:26:50 +00:04:50 165
12. Ráb Martin 1983 RBK 00:27:36 +00:05:36 164
13. Stachoň Zdeněk 1980 SKM 00:27:46 +00:05:46 163
13. Fučík Karel 1972 VBM 00:27:46 +00:05:46 163
15. Humlíček Aleš 1975 ZBM 00:28:16 +00:06:16 161
16. Vašíček Michal 1989 ABM 00:28:29 +00:06:29 160
17. Sáňka Ondřej 1984 nereg. 00:28:41 +00:06:41 159
18. Koča Jaroslav 1982 ZBM 00:28:42 +00:06:42 158
19. Urban Jan 1975 SBK 00:29:37 +00:07:37 157
20. Kasal Vít 1975 SBK 00:30:00 +00:08:00 156
21. Šrubař Michal 1986 MBM 00:30:05 +00:08:05 155
22. Hirš Libor 1960 VBM 00:30:31 +00:08:31 154
23. Pátek Richard 1976 ZBM 00:31:08 +00:09:08 153
24. Buřt Miroslav 1963 SBK 00:31:25 +00:09:25 152
25. Coufal Svatoš 1967 nereg. 00:32:24 +00:10:24 151
26. Marvin Tepich SBK 00:33:08 +00:11:08 150
27. Jordanov Alexandr 1995 ZBM 00:34:00 +00:12:00 149
28. Hlouša Ondřej nereg. 00:34:40 +00:12:40 148
29. Šafek Jiří 1976 SBK 00:34:57 +00:12:57 147
30. König Lukáš 1980 ZBM 00:35:30 +00:13:30 146
31. Dvořák Martin 1984 ZBM 00:36:42 +00:14:42 145
32. Peťovský Jan 1984 SBK 00:36:51 +00:14:51 144
33. Sluka Miroslav 1972 SBK 00:39:53 +00:17:53 143
34. Jakubek Martin SBK 00:40:18 +00:18:18 142
35. Jalový Jaroslav 1981 RBK 00:46:23 +00:24:23 141
36. Schmid Jakub 1975 SBK 00:46:52 +00:24:52 140
37. Pustina Lukáš 1999 SBK 00:52:05 +00:30:05 139
Zelený Petr nereg. DISK 0
Hirš Otakar 1998 VBM DISK 0
Mareček Jiří 1959 ADA DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Rudolf Richter 1951 ADA 00:10:19 200
2. Ondrouch Martin 2005 nereg. 00:13:51 +00:03:32 190
3. Jágrová Anetka 2009 SBK 00:15:55 +00:05:36 182
4. Hošková Alena SBK 00:18:23 +00:08:04 176
5. Barnál Stachoň Vendula 2000 SBK 00:19:11 +00:08:52 172
6. Lucie KelnerováHonzík Ur SBK 00:19:33 +00:09:14 170
7. Novotná Nicol 2006 SBK 00:20:05 +00:09:46 169
8. Novotný Jan 1944 SBK 00:20:39 +00:10:20 168
9. Tomanová Eliška 2006 nereg. 00:22:43 +00:12:24 167
9. Toman Matěj 1975 nereg. 00:22:43 +00:12:24 167
11. Vojtěch A Klára Kočovi 2006 ZBM 00:23:14 +00:12:55 165
12. Veselá Veronika 1983 ZBM 00:29:26 +00:19:07 164

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200