Hromniční trápení 2015

Datum: 31.01.2015

Ročník: 14.

Místo: Blansko

Mapa: Blansko 2015 revival

Účast: 126 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Markéta Tesařová 1994 ZBM 00:27:02 200
2. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:30:50 +00:03:48 190
3. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:32:18 +00:05:16 182
4. Adéla Chromá 1988 ZBM 00:32:30 +00:05:28 176
5. Soňa Beržinská 1985 SBK 00:32:37 +00:05:35 172
6. Marcela Hiršová 1970 VBM 00:33:08 +00:06:06 170
7. Zuzana Hendrychová 1989 ZBM 00:33:30 +00:06:28 169
8. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:35:10 +00:08:08 168
9. Lucie Matulová 1988 ADA 00:35:15 +00:08:13 167
10. Natália Tyszová 1988 LDC 00:36:43 +00:09:41 166
11. Lucie Broschová 1974 RBK 00:36:50 +00:09:48 165
12. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 00:37:56 +00:10:54 164
13. Monika Pekárková 1992 RBK 00:38:11 +00:11:09 163
14. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:40:14 +00:13:12 162
15. Ivana Korpasová 1973 LBM 00:40:18 +00:13:16 161
16. Michaela Jurčová 1989 nereg. 00:40:20 +00:13:18 160
17. Naďa Obrátilová 1966 ABM 00:41:10 +00:14:08 159
18. Daniela Tršová 1973 PBM 00:41:19 +00:14:17 158
19. Regina Mokrá 1968 ABM 00:41:27 +00:14:25 157
20. Monika Jašková 1963 TBM 00:42:21 +00:15:19 156
21. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:43:56 +00:16:54 155
22. Martina Jalová 1983 RBK 00:46:22 +00:19:20 154
23. Jitka Tesařová 1964 RBK 00:48:44 +00:21:42 153
24. Radka Hájková 1966 nereg. 00:50:02 +00:23:00 152
25. Helena Procházková 1953 TBM 00:50:32 +00:23:30 151
26. Zora Čelechovská 1974 UBM 00:51:05 +00:24:03 150
27. Dana Králová 1976 XBM 00:52:23 +00:25:21 149
28. Emma Bednaříková 2003 VLI 00:53:24 +00:26:22 148
29. Leona Fousková 1974 RBK 00:56:38 +00:29:36 147
30. Adéla Bednaříková 2000 VLI 00:56:42 +00:29:40 146
31. Jolana Králová 2003 TBM 01:00:50 +00:33:48 145
32. Věra Salajkova 1955 LBM 01:01:03 +00:34:01 144
33. Daniela Bednaříková 1977 VLI 01:07:11 +00:40:09 143
34. Zdenka Křížová 1950 PZR 01:17:07 +00:50:05 142
Ivana Brodecká 1968 nereg. DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Chromý 1988 ZBM 00:25:52 200
2. Pavel Brlica 1993 ZBM 00:27:27 +00:01:35 190
3. Štěpán Hrobař 1991 ASU 00:30:10 +00:04:18 182
4. Jiří Zelinka 1987 MBM 00:31:22 +00:05:30 176
5. Jakub Šrom 1995 nereg. 00:31:42 +00:05:50 172
6. Petr Přikryl 1967 ZBM 00:32:15 +00:06:23 170
7. Zdeněk Mazal 1981 VBM 00:32:34 +00:06:42 169
8. Jan Dušátko 1985 PHK 00:32:45 +00:06:53 168
9. Milan Jalový 1983 RBK 00:32:54 +00:07:02 167
10. Tomáš Zelenka 1990 PHK 00:33:17 +00:07:25 166
11. Jiří Ježek 1984 PHK 00:33:51 +00:07:59 165
12. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:33:59 +00:08:07 164
13. Roman Vlček 1970 SKM 00:35:03 +00:09:11 163
14. Michal Pekárek 1990 RBK 00:35:14 +00:09:22 162
15. Štěpán Obrátil 1994 ABM 00:35:37 +00:09:45 161
16. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:35:38 +00:09:46 160
17. Adam Kožoušek 1985 nereg. 00:36:32 +00:10:40 159
18. Petr Haresta 1976 RBK 00:37:14 +00:11:22 158
19. Jan Král 1969 XBM 00:37:19 +00:11:27 157
20. Ivo Cicvárek 1975 ZBM 00:38:04 +00:12:12 156
21. Martin Veselý 1975 ZBM 00:38:09 +00:12:17 155
22. Jan Mokrý 1966 ABM 00:38:11 +00:12:19 154
23. Radek Burdilák 1985 MBM 00:38:14 +00:12:22 153
24. Martin Kinc 1999 ZBM 00:38:51 +00:12:59 152
25. Jaroslav Korpas 1961 LBM 00:39:25 +00:13:33 151
26. Petr Novotný 1973 nereg. 00:39:56 +00:14:04 150
27. Pavel Zelený 1973 ZBM 00:40:39 +00:14:47 149
28. Jiří Šafek 1976 ZBM 00:41:07 +00:15:15 148
29. Jiří Kůr 1983 nereg. 00:41:34 +00:15:42 147
30. Lukáš König 1980 ZBM 00:42:29 +00:16:37 146
31. Martin Fousek 1978 RBK 00:42:51 +00:16:59 145
32. Vladimír Buřt 1963 SBK 00:43:25 +00:17:33 144
33. Svatoš Coufal 1967 ZBM 00:43:26 +00:17:34 143
34. Luboš Minařík 1957 TBM 00:44:01 +00:18:09 142
35. Lubomír Trš 1973 PBM 00:44:18 +00:18:26 141
36. Jiří Štěpánek 1954 LBM 00:45:44 +00:19:52 140
37. Richard Pátek 1976 ZBM 00:46:26 +00:20:34 139
38. Milan Jašek 1962 TBM 00:46:34 +00:20:42 138
39. Libor Hirš 1960 VBM 00:46:39 +00:20:47 137
40. Aleš Chmelík 1947 VBM 00:48:14 +00:22:22 136
41. Petr Hrobař 1964 ABM 00:48:53 +00:23:01 135
42. Libor Robotka 1953 PBM 00:49:09 +00:23:17 134
43. Jaroslav Jalový 1981 RBK 00:50:51 +00:24:59 133
44. Aleš Bednařík 1973 VLI 00:52:56 +00:27:04 132
45. David Nečas 1976 TBM 00:54:04 +00:28:12 131
46. Jan Procházka 1949 TBM 00:55:31 +00:29:39 130
47. Pavel Vyskočil 2000 RBK 00:56:39 +00:30:47 129
48. Vilém Obrátil 1992 ABM 00:57:24 +00:31:32 128
49. Pavel Fráňa 1959 nereg. 00:57:48 +00:31:56 127
50. Ladislav Jadviščok 1951 UOL 00:58:33 +00:32:41 126
51. Jan Bláha 1976 SBK 00:59:15 +00:33:23 125
51. Jakub Schmid 1975 SBK 00:59:15 +00:33:23 125
53. Petr Viktorin 1987 nereg. 01:00:52 +00:35:00 123
54. Vladimír Dušek 1974 nereg. 01:03:41 +00:37:49 122
55. Miroslav Obrátil 1965 ABM 01:17:51 +00:51:59 121
Ondřej Němec 2001 nereg. DISK 0
Michal Šrubař 1986 MBM DISK 0
Martin Beneš 1976 nereg. DISK 0
Pavel Kříž 1948 PZR DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Tomáš Odehnal 2005 ADA 00:17:41 200
2. Vilém Bednařík 2005 VLI 00:20:37 +00:02:56 190
3. Vojtěch Koča 2006 ZBM 00:22:26 +00:04:45 182
4. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:24:02 +00:06:21 176
5. Vladan Zelený 2004 ZBM 00:24:52 +00:07:11 172
6. Anetka Jágrová 2009 SBK 00:25:56 +00:08:15 170
7. Libuše Mazálková 2006 nereg. 00:27:01 +00:09:20 169
8. Klára Mazálková 2005 nereg. 00:27:03 +00:09:22 168
9. Martin Hikl 2011 nereg. 00:28:25 +00:10:44 167
10. Martin Pekárek 2005 RBK 00:28:27 +00:10:46 166
11. Eva Hiklová 2007 nereg. 00:28:38 +00:10:57 165
12. Vojtěch Fousek 2004 RBK 00:29:29 +00:11:48 164
13. Matěj Fousek 2004 RBK 00:29:37 +00:11:56 163
14. František Koča 2011 ZBM 00:35:50 +00:18:09 162
15. Natálie Havlová 2005 nereg. 00:36:57 +00:19:16 161
16. Tereza Dušková 2005 TBM 00:38:28 +00:20:47 160
17. Hugo Schmid 2014 SBK 00:42:26 +00:24:45 159
18. Václav Bláha 2013 SBK 00:42:38 +00:24:57 158
19. Jošt Kroutil 2007 ZBM 00:46:11 +00:28:30 157
20. Tadeáš Kroutil 2009 ZBM 00:46:15 +00:28:34 156
21. Tereza Odehnalová 2008 ADA 00:50:25 +00:32:44 155
22. Kristýnka Jalová 2011 RBK 00:51:00 +00:33:19 154
23. Tomáš Dvořák 2008 nereg. 00:51:23 +00:33:42 153
24. Zuzana Jágrová 2010 SBK1051 00:54:55 +00:37:14 152
25. Kateřina Jalová 2011 RBK 00:55:54 +00:38:13 151
26. Jan Daněk 2006 RBK 00:56:29 +00:38:48 150
27. Karla Vyskočilová 2004 RBK 00:56:34 +00:38:53 149
28. Anna Jalová 2009 RBK 00:56:35 +00:38:54 148
29. Klára Kočová 2008 ZBM 01:06:50 +00:49:09 147
30. Denisa Králová 2005 TBM 01:07:45 +00:50:04 146
31. Jan Urban 2012 SBK 01:26:34 +01:08:53 145
Barborka Centková 2013 nereg. DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200