Výsledky závodu

Hromniční trápení 2017, 16. ročník, Blansko

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:25:55 200
2. Lenka Kociánová 1985 VBM 00:29:04 +00:03:09 190
3. Jitka Jeřábková 1994 TZL 00:29:36 +00:03:41 182
4. Adéla Chromá 1988 ZBM 00:30:05 +00:04:10 176
5. Marcela Hiršová 1970 VBM 00:31:56 +00:06:01 172
6. Lucie Broschová 1974 RBK 00:32:35 +00:06:40 170
7. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:32:48 +00:06:53 169
8. Soňa Beržinská 1985 SBK 00:33:00 +00:07:05 168
9. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:33:37 +00:07:42 167
10. Jitka Čechová 1983 VBM 00:34:22 +00:08:27 166
11. Andrea Moučková 1992 RBK 00:34:43 +00:08:48 165
12. Vlasta Doušková 1970 TBM 00:36:16 +00:10:21 164
13. Kateřina Humlíčková 1976 ZBM 00:36:29 +00:10:34 163
14. Lucie Matulová 1988 ADA 00:36:32 +00:10:37 162
15. Barbara Stachoňová 1984 ZBM 00:37:00 +00:11:05 161
16. Štěpánka Štrajtová 1991 UOL 00:37:28 +00:11:33 160
17. Regina Mokrá 1968 ABM 00:38:27 +00:12:32 159
18. Jana Königová 1986 ZBM 00:38:38 +00:12:43 158
19. Kamila Mesiarkinová 1982 MBM 00:38:49 +00:12:54 157
20. Monika Jašková 1963 TBM 00:39:00 +00:13:05 156
21. Jana Matušková 1999 RBK 00:40:03 +00:14:08 155
22. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:41:41 +00:15:46 154
23. Radka Hájková 1966 nereg. 00:42:51 +00:16:56 153
24. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:43:22 +00:17:27 152
25. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 00:43:52 +00:17:57 151
26. Daniela Tršová 1973 PBM 00:44:17 +00:18:22 150
27. Zora Čelechovská 1974 UBM 00:44:46 +00:18:51 149
28. Daniela Bednaříková 1977 VLI 00:46:16 +00:20:21 148
29. Alena Finstrlová 1975 ZBM 00:46:32 +00:20:37 147
30. Ludmila Odehnalová 1986 nereg. 00:47:05 +00:21:10 146
31. Alžbeta Stehlíková 1987 nereg. 00:48:10 +00:22:15 145
32. Martina Jalová 1983 RBK 00:48:14 +00:22:19 144
33. Romana Ševčíková 1984 nereg. 00:59:36 +00:33:41 143
34. Hana Bašová 1985 PHK 01:14:06 +00:48:11 142
Barbora Šimečková 1981 nereg. DISK 0
Tereza Skládanková 1989 RBK DISK 0
Janka Kotrlová 1989 nereg. DISK 0
Dora Jirásková 1980 nereg. DISK 0
Tereza Kratochvílová 1995 nereg. DISK 0

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Adam Chromý 1988 ZBM 00:22:56 200
2. Štěpán Dlabaja 1985 TZL 00:24:59 +00:02:03 190
3. Vladan Henek 1980 VBM 00:26:55 +00:03:59 182
4. Jiří Zelinka 1987 MBM 00:27:13 +00:04:17 176
5. Michal Jirka 1984 PTE 00:27:19 +00:04:23 172
6. Petr Matula 1982 ADA 00:27:26 +00:04:30 170
7. Jan Drábek 1985 ZBM 00:27:55 +00:04:59 169
8. Petr Přikryl 1967 ZBM 00:29:11 +00:06:15 168
9. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:29:33 +00:06:37 167
10. Luděk Finstrle 1979 ZBM 00:29:47 +00:06:51 166
11. Tomáš Doušek 2004 TBM 00:29:58 +00:07:02 165
12. Matěj Kala 1989 OOL 00:30:49 +00:07:53 164
13. Petr Šimek 1984 RBK 00:31:01 +00:08:05 163
14. Michal Šrubař 1986 ASU 00:31:03 +00:08:07 162
15. Milan Jalový 1983 RBK 00:31:13 +00:08:17 161
16. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:32:06 +00:09:10 160
17. Jakub Šrom 1995 nereg. 00:32:21 +00:09:25 159
18. Roman Vlček 1970 SKM 00:32:59 +00:10:03 158
18. Martin Grünwald 1979 SBK 00:32:59 +00:10:03 158
20. Jan Dušátko 1985 PHK 00:33:26 +00:10:30 156
21. Jan Drbal 1971 PGP 00:33:53 +00:10:57 155
22. Peter Mlynárik 1965 ZBM 00:34:26 +00:11:30 154
23. Jirka Hrazdil 1984 ZBM 00:35:33 +00:12:37 153
24. Aleš Humlíček 1975 ZBM 00:35:34 +00:12:38 152
25. Jan Mokrý 1966 ABM 00:35:51 +00:12:55 151
25. Jan Urban 1975 SBK 00:35:51 +00:12:55 151
27. Zdeněk Stachoň 1980 ZBM 00:36:04 +00:13:08 149
28. Milan Berka 1990 nereg. 00:36:17 +00:13:21 148
29. Jiří Mareček 1959 ADA 00:36:19 +00:13:23 147
30. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:36:40 +00:13:44 146
31. Petr Brosch 1971 RBK 00:36:56 +00:14:00 145
32. Peter Vričan 1989 nereg. 00:37:30 +00:14:34 144
33. Luděk Odehnal 1974 ADA 00:38:47 +00:15:51 143
34. Lubomír Trš 1973 PBM 00:39:09 +00:16:13 142
35. Petr Novotný 1973 nereg. 00:39:14 +00:16:18 141
36. Jakub Novák 1986 nereg. 00:40:04 +00:17:08 140
37. Tomáš Kavan 1986 TBM 00:40:19 +00:17:23 139
38. Libor Hirš 1960 VBM 00:40:32 +00:17:36 138
39. Milan Jašek 1962 TBM 00:41:07 +00:18:11 137
40. Svatoš Coufal 1967 ZBM 00:41:47 +00:18:51 136
41. Martin Sychra 1990 nereg. 00:41:52 +00:18:56 135
42. Steve Chalk 1965 GBM 00:42:05 +00:19:09 134
43. Lukáš König 1980 ZBM 00:44:49 +00:21:53 133
44. Jan Vaishar 1983 nereg. 00:47:07 +00:24:11 132
45. Otakar Berka 2000 RBK 00:47:23 +00:24:27 131
46. Petr Vychodil 1975 SBK 00:48:11 +00:25:15 130
47. Jaroslav Jágr 1975 SBK 00:48:54 +00:25:58 129
48. Lukáš Koutný 1989 nereg. 00:49:37 +00:26:41 128
49. Miloš Dvořák 1973 BBM 00:50:18 +00:27:22 127
50. Richard Pátek 1976 ZBM 00:50:56 +00:28:00 126
51. Aleš Bednařík 1973 VLI 00:51:49 +00:28:53 125
52. Miroslav Sluka 1972 SBK 00:52:01 +00:29:05 124
53. Míra Beránek 1977 ZBM 00:52:13 +00:29:17 123
54. Milan Sehnal 1990 nereg. 00:53:26 +00:30:30 122
55. Jan Kaminský 1999 nereg. 00:53:49 +00:30:53 121
56. David Nečas 1976 TBM 00:54:12 +00:31:16 120
57. Jan Karlík 1988 nereg. 00:56:30 +00:33:34 119
58. Jaroslav Jalový 1981 RBK 01:03:23 +00:40:27 118
59. Ondřej Stejskal 1988 LBM 01:32:51 +01:09:55 117
Petr Drábek 1967 TTR DISK 0
Miroslav Hrnčíř 1993 nereg. DISK 0
Martin Baše 1984 nereg. DISK 0
Michal Petříček 1979 nereg. DISK 0
Kamil Hanousek 1974 nereg. DISK 0
Viktor Čech 1980 VBM DISK 0
Pavel Kořan 1974 VBM DISK 0
Adam Kožoušek 1985 ZBM DISK 0
Tomáš Hikl 1981 ZBM DISK 0
Jiří Štěpánek 1954 LBM DISK 0

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Martin Grünwald 2007 nereg. 00:13:44 200
2. Lucie Dvořáková 2007 BBM 00:16:31 +00:02:47 190
3. Martin Hikl 2011 nereg. 00:19:15 +00:05:31 182
4. Eva Hiklová 2007 nereg. 00:19:24 +00:05:40 176
5. Vít Grünwald 2011 nereg. 00:22:04 +00:08:20 172
6. Nela Nevřivová 2007 nereg. 00:22:09 +00:08:25 170
7. Anna Dobrovolná 2007 TBM 00:22:38 +00:08:54 169
8. Tomáš Kaminský 2011 nereg. 00:23:16 +00:09:32 168
9. Vítek Nevřiva 2010 nereg. 00:23:23 +00:09:39 167
10. Táňa Barnatová 2009 nereg. 00:23:54 +00:10:10 166
11. Thea Coufalová 2010 ZBM 00:25:42 +00:11:58 165
12. Rea Coufalová 2009 ZBM 00:27:02 +00:13:18 164
13. Šimon Stehlík 2013 nereg. 00:29:09 +00:15:25 163
14. Alžběta Broschová 2011 RBK 00:29:19 +00:15:35 162
15. Ema Fučíková 2011 nereg. 00:31:55 +00:18:11 161
16. František Daněk 2010 SBK 00:32:26 +00:18:42 160
17. Tereza Odehnalová 2008 ADA 00:32:30 +00:18:46 159
18. Vašek Tejkal 2014 ADA 00:33:54 +00:20:10 158
19. Jan Urban 2012 SBK 00:39:31 +00:25:47 157
20. Anna Jalová 2009 RBK 00:40:07 +00:26:23 156
21. Kristýnka Jalová 2011 RBK 00:40:15 +00:26:31 155
22. Kateřina Jalová 2011 RBK 00:40:31 +00:26:47 154
23. Kryštof Jalový 2014 RBK 00:40:39 +00:26:55 153
24. Matouš Sluka 2014 SBK 00:40:47 +00:27:03 152
25. Štěpán Stachoň 2000 ZBM 00:45:11 +00:31:27 151
Kristýna Kubíková 2008 RBK DISK 0
Markéta Kaminská 2011 nereg. DISK 0

Výsledky na trati ZV

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta Body
1. Emma Bednaříková 2003 VLI 00:17:40 200
2. Aleš Chmelík 1947 VBM 00:18:01 +00:00:21 190
3. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:18:16 +00:00:36 182
4. Vilém Bednařík 2005 VLI 00:18:19 +00:00:39 176
5. Vojtěch Marek 2004 ZBM 00:18:29 +00:00:49 172
6. Tomáš Odehnal 2005 ADA 00:19:07 +00:01:27 170
7. Matěj Fousek 2004 RBK 00:20:03 +00:02:23 169
8. Klára Barnatová 2003 ZBM 00:20:08 +00:02:28 168
9. Vojtěch Fousek 2004 RBK 00:20:15 +00:02:35 167
10. Hana Doušková 2006 TBM 00:20:32 +00:02:52 166
11. Pavel Fráňa 1959 GBM 00:23:47 +00:06:07 165
12. Helena Procházková 1953 TBM 00:24:36 +00:06:56 164
13. Ladislav Ptáček 1953 BBM 00:25:24 +00:07:44 163
14. Matěj Hanousek 2004 RBK 00:26:14 +00:08:34 162
15. Jakub Dvořák 2005 BBM 00:26:37 +00:08:57 161
16. Magda Barnatová 2006 ZBM 00:27:38 +00:09:58 160
17. Věra Salajkova 1955 LBM 00:28:55 +00:11:15 159
18. Jana Tomanová 1949 LBM 00:30:22 +00:12:42 158
19. Jan Procházka 1949 TBM 00:32:06 +00:14:26 157
Luboš Minařík 1957 TBM DISK 0

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

100