Výsledky závodu

Hromniční trápení 2018, 17. ročník, Blansko

Výsledky na trati D pro ročníky narození 0 - 1983

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:27:58
2. Hana La-Carbonara 1976 TBM 00:33:12 +00:05:14
3. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:36:05 +00:08:07
4. Petra Bauerová 1983 nereg. 00:36:47 +00:08:49
5. Marcela Hiršová 1970 VBM 00:36:50 +00:08:52
6. Vlasta Doušková 1970 TBM 00:40:28 +00:12:30
7. Radka Šichová 1980 nereg. 00:41:44 +00:13:46
8. Kateřina Humlíčková 1976 ZBM 00:42:12 +00:14:14
9. Alena Finstrlová 1975 ZBM 00:42:53 +00:14:55
10. Regina Mokrá 1968 ABM 00:43:56 +00:15:58
11. Daniela Tršová 1973 PBM 00:44:52 +00:16:54
12. Romana Martínková 1973 nereg. 00:49:19 +00:21:21
13. Vlasta Jágrová 1977 SBK 00:49:27 +00:21:29
14. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:50:47 +00:22:49
15. Dagmar Vršková 1978 ZBM 00:52:05 +00:24:07
16. Šárka Beránková 1973 ZBM 00:53:59 +00:26:01
17. Hana Barnatová 1977 nereg. 00:54:44 +00:26:46
18. Dora Jirásková 1980 nereg. 00:55:24 +00:27:26
19. Magdalena Bašeová 1973 nereg. 00:57:07 +00:29:09
20. Monika Vrzalová 1979 nereg. 00:57:16 +00:29:18
21. Soňa Kubíková 1983 RBK 00:58:40 +00:30:42
22. Daniela Ondrejková 1982 VBM 01:05:34 +00:37:36

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

100