Výsledky závodu

Hromniční trápení 2018, 17. ročník, Blansko

Výsledky na trati HDD pro ročníky narození 2008 - 2018

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Klára Kočová 2008 ZBM 00:14:37 +00:01:23
2. Anetka Jágrová 2009 SBK 00:20:03 +00:06:49
3. Barbora Strýčková 2008 ADA 00:20:25 +00:07:11
4. Veronika Rotková 2008 ZBM 00:21:25 +00:08:11
5. Kristýna Kubíková 2008 RBK 00:24:12 +00:10:58
6. Noemi La Carbonara 2011 nereg. 00:25:06 +00:11:52
7. Zuzana Jágrová 2010 SBK 00:26:55 +00:13:41
8. Zuzana Šichová 2011 nereg. 00:29:14 +00:16:00
9. Anna Musilová 2009 nereg. 00:31:33 +00:18:19
10. Kamila Beránková 2011 ZBM 00:32:52 +00:19:38
11. Alžběta Broschová 2011 RBK 00:32:58 +00:19:44
12. Julie Beránková 2009 ZBM 00:33:01 +00:19:47
13. Magda Procházková 2011 nereg. 00:39:32 +00:26:18
14. Terezie Novotná 2014 nereg. 00:41:14 +00:28:00
15. Kristýnka Jalová 2011 RBK 00:41:30 +00:28:16
16. Eliška Rábová 2011 RBK 00:42:03 +00:28:49
17. Mariana Vrbková 2013 nereg. 00:44:11 +00:30:57
18. Tereza Odehnalová 2008 ADA 00:50:50 +00:37:36
19. Xenie Pospelová 2014 nereg. 00:52:16 +00:39:02

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

100