Výsledky závodu

Hromniční trápení 2018, 17. ročník, Blansko

Výsledky na trati ZV pro ročníky narození 0 - 1968

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Nikolaj Jordanov 1965 VBM 00:20:54 +00:04:17
2. Aleš Chmelík 1947 VBM 00:20:59 +00:04:22
3. Luboš Minařík 1957 TBM 00:21:13 +00:04:36
4. Libor Robotka 1953 PBM 00:22:23 +00:05:46
5. Pavel Kříž 1948 PZR 00:24:12 +00:07:35
6. Emil Bauer 1944 VBM 00:24:33 +00:07:56
7. Pavel Fráňa 1959 GBM 00:27:26 +00:10:49
8. Jiří Strýček 1967 ADA 00:28:05 +00:11:28
9. Ladislav Ptáček 1953 BBM 00:28:57 +00:12:20
10. Jan Procházka 1949 TBM 00:33:10 +00:16:33
11. Jan Dufek 1942 TBM 00:34:09 +00:17:32

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

100