Hromniční trápení 2008

Datum: 02.02.2008

Ročník: 7.

Místo: Blansko, Zborovce restaurace Zátiší

Mapa: Blansko – Sloupečník

Účast: 89 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: nezveřejněny

Mapy: nezveřejněny

Fotografie

Máte nějaké fotografie z tohoto ročníku? Budeme rádi, když vyberete třeba 6 nejlepších a pošlete nám je na adresu adkas@volny.cz. Budeme si tak moci zavzpomínat ...

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Veronika Staňková 1981 SBK 00:33:53
2. Tesařová Markéta 1994 ZBM 00:34:44 +00:00:51
3. Janošíková Lenka 1976 nereg. 00:34:51 +00:00:58
4. Štěpánská Adéla 1988 ZBM 00:35:17 +00:01:24
5. Jindřišková Martina 1985 ZBM 00:36:19 +00:02:26
6. Reinerová Barbara 1984 ZBM 00:43:20 +00:09:27
7. Minaříková Zuzana 1991 TBM 00:44:59 +00:11:06
8. Cahlová Slávka 1954 LCE 00:45:29 +00:11:36
9. Lemonová Vlasta 1977 nereg. 00:47:59 +00:14:06
10. Gebauerová Jana 1979 ZBM 00:51:23 +00:17:30
11. Sluková Dagmar 1974 nereg. 00:53:13 +00:19:20
12. Adámková Tereza 1986 ZBM 00:56:48 +00:22:55
13. Tomanová Veronika 1977 LBM 00:57:41 +00:23:48

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Martin Henych 1986 SJC 00:34:11
2. Zelinka Jiří 1987 ZBM 00:34:48 +00:00:37
3. Stehlík Martin 1985 ZBM 00:35:15 +00:01:04
4. Hrobař Štěpán 1991 ABM 00:38:31 +00:04:20
5. Mokrý Stanislav 1992 ABM 00:38:57 +00:04:46
6. Lexa Matěj 1966 ZBM 00:39:26 +00:05:15
7. Zdráhal Robert 1957 nereg. 00:40:09 +00:05:58
8. Kheil Radim 1973 PBM 00:41:05 +00:06:54
9. Jirka Michal 1984 ZBM 00:42:45 +00:08:34
10. Gross Michal 1969 ZBM 00:44:22 +00:10:11
11. Stachoň Zdeněk 1980 ZBM 00:45:52 +00:11:41
12. Pátek Richard 1976 ZBM 00:47:09 +00:12:58
13. Jirka Jakub nereg. 00:47:20 +00:13:09
14. Veselý Martin 1975 ZBM 00:48:11 +00:14:00
15. Grünwald Martin 1979 nereg. 00:49:38 +00:15:27
16. Prokop Petr 1979 ZBM 00:50:24 +00:16:13
17. Tejkal Jan 1981 nereg. 00:51:12 +00:17:01
18. Robotka Libor 1953 PBM 00:51:30 +00:17:19
19. Toman Ondřej 1975 ABM 00:51:45 +00:17:34
20. König Lukáš 1980 ZBM 00:55:34 +00:21:23
21. Brlica Pavel st. 1965 SBK 00:57:45 +00:23:34
22. Vychodil Petr 1975 nereg. 00:58:08 +00:23:57
23. Tejkal Pavel 1984 nereg. 00:58:23 +00:24:12
24. Auer Jan 1979 nereg. 01:03:48 +00:29:37
25. Trávníček Petr 1984 ADA 01:35:22 +01:01:11
Humlíček Aleš 1975 ZBM DISK
Urban Jan 1975 SBK DISK

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200