Hromniční trápení 2017

Zobrazit mapy všech tratí

Datum: 04.02.2017

Ročník: 16.

Místo: Blansko

Mapa: Čertovka

Účast: 155 závodníků

Výsledky: viz. níže

Mezičasy: odkaz na externí zdroj

Mapy: odkaz na archiv map

Fotografie

Výsledky na trati D

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Natalia Hiklova 1983 ZBM 00:25:55
2. Lenka Kociánová 1985 VBM 00:29:04 +00:03:09
3. Jitka Jeřábková 1994 TZL 00:29:36 +00:03:41
4. Adéla Chromá 1988 ZBM 00:30:05 +00:04:10
5. Marcela Hiršová 1970 VBM 00:31:56 +00:06:01
6. Lucie Broschová 1974 RBK 00:32:35 +00:06:40
7. Markéta Uhnavá 1984 ZBM 00:32:48 +00:06:53
8. Soňa Beržinská 1985 SBK 00:33:00 +00:07:05
9. Lenka Kočová 1981 ZBM 00:33:37 +00:07:42
10. Jitka Čechová 1983 VBM 00:34:22 +00:08:27
11. Andrea Moučková 1992 RBK 00:34:43 +00:08:48
12. Vlasta Doušková 1970 TBM 00:36:16 +00:10:21
13. Kateřina Humlíčková 1976 ZBM 00:36:29 +00:10:34
14. Lucie Matulová 1988 ADA 00:36:32 +00:10:37
15. Barbara Stachoňová 1984 ZBM 00:37:00 +00:11:05
16. Štěpánka Štrajtová 1991 UOL 00:37:28 +00:11:33
17. Regina Mokrá 1968 ABM 00:38:27 +00:12:32
18. Jana Königová 1986 ZBM 00:38:38 +00:12:43
19. Kamila Mesiarkinová 1982 MBM 00:38:49 +00:12:54
20. Monika Jašková 1963 TBM 00:39:00 +00:13:05
21. Jana Matušková 1999 RBK 00:40:03 +00:14:08
22. Lenka Csakvaryová 1983 SBK 00:41:41 +00:15:46
23. Radka Hájková 1966 nereg. 00:42:51 +00:16:56
24. Kateřina Jégrová 1990 nereg. 00:43:22 +00:17:27
25. Zuzana Chmelíková 1993 VBM 00:43:52 +00:17:57
26. Daniela Tršová 1973 PBM 00:44:17 +00:18:22
27. Zora Čelechovská 1974 UBM 00:44:46 +00:18:51
28. Daniela Bednaříková 1977 VLI 00:46:16 +00:20:21
29. Alena Finstrlová 1975 ZBM 00:46:32 +00:20:37
30. Ludmila Odehnalová 1986 nereg. 00:47:05 +00:21:10
31. Alžbeta Stehlíková 1987 nereg. 00:48:10 +00:22:15
32. Martina Jalová 1983 RBK 00:48:14 +00:22:19
33. Romana Ševčíková 1984 nereg. 00:59:36 +00:33:41
34. Hana Bašová 1985 PHK 01:14:06 +00:48:11
Barbora Šimečková 1981 nereg. DISK
Tereza Skládanková 1989 RBK DISK
Janka Kotrlová 1989 nereg. DISK
Dora Jirásková 1980 nereg. DISK
Tereza Kratochvílová 1995 nereg. DISK

Výsledky na trati H

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Adam Chromý 1988 ZBM 00:22:56
2. Štěpán Dlabaja 1985 TZL 00:24:59 +00:02:03
3. Vladan Henek 1980 VBM 00:26:55 +00:03:59
4. Jiří Zelinka 1987 MBM 00:27:13 +00:04:17
5. Michal Jirka 1984 PTE 00:27:19 +00:04:23
6. Petr Matula 1982 ADA 00:27:26 +00:04:30
7. Jan Drábek 1985 ZBM 00:27:55 +00:04:59
8. Petr Přikryl 1967 ZBM 00:29:11 +00:06:15
9. Ondřej Mokrý 1994 ABM 00:29:33 +00:06:37
10. Luděk Finstrle 1979 ZBM 00:29:47 +00:06:51
11. Tomáš Doušek 2004 TBM 00:29:58 +00:07:02
12. Matěj Kala 1989 OOL 00:30:49 +00:07:53
13. Petr Šimek 1984 RBK 00:31:01 +00:08:05
14. Michal Šrubař 1986 ASU 00:31:03 +00:08:07
15. Milan Jalový 1983 RBK 00:31:13 +00:08:17
16. Jaroslav Brabec 1982 ZBM 00:32:06 +00:09:10
17. Jakub Šrom 1995 nereg. 00:32:21 +00:09:25
18. Roman Vlček 1970 SKM 00:32:59 +00:10:03
18. Martin Grünwald 1979 SBK 00:32:59 +00:10:03
20. Jan Dušátko 1985 PHK 00:33:26 +00:10:30
21. Jan Drbal 1971 PGP 00:33:53 +00:10:57
22. Peter Mlynárik 1965 ZBM 00:34:26 +00:11:30
23. Jirka Hrazdil 1984 ZBM 00:35:33 +00:12:37
24. Aleš Humlíček 1975 ZBM 00:35:34 +00:12:38
25. Jan Mokrý 1966 ABM 00:35:51 +00:12:55
25. Jan Urban 1975 SBK 00:35:51 +00:12:55
27. Zdeněk Stachoň 1980 ZBM 00:36:04 +00:13:08
28. Milan Berka 1990 nereg. 00:36:17 +00:13:21
29. Jiří Mareček 1959 ADA 00:36:19 +00:13:23
30. Jaroslav Koča 1982 ZBM 00:36:40 +00:13:44
31. Petr Brosch 1971 RBK 00:36:56 +00:14:00
32. Peter Vričan 1989 nereg. 00:37:30 +00:14:34
33. Luděk Odehnal 1974 ADA 00:38:47 +00:15:51
34. Lubomír Trš 1973 PBM 00:39:09 +00:16:13
35. Petr Novotný 1973 nereg. 00:39:14 +00:16:18
36. Jakub Novák 1986 nereg. 00:40:04 +00:17:08
37. Tomáš Kavan 1986 TBM 00:40:19 +00:17:23
38. Libor Hirš 1960 VBM 00:40:32 +00:17:36
39. Milan Jašek 1962 TBM 00:41:07 +00:18:11
40. Svatoš Coufal 1967 ZBM 00:41:47 +00:18:51
41. Martin Sychra 1990 nereg. 00:41:52 +00:18:56
42. Steve Chalk 1965 GBM 00:42:05 +00:19:09
43. Lukáš König 1980 ZBM 00:44:49 +00:21:53
44. Jan Vaishar 1983 nereg. 00:47:07 +00:24:11
45. Otakar Berka 2000 RBK 00:47:23 +00:24:27
46. Petr Vychodil 1975 SBK 00:48:11 +00:25:15
47. Jaroslav Jágr 1975 SBK 00:48:54 +00:25:58
48. Lukáš Koutný 1989 nereg. 00:49:37 +00:26:41
49. Miloš Dvořák 1973 BBM 00:50:18 +00:27:22
50. Richard Pátek 1976 ZBM 00:50:56 +00:28:00
51. Aleš Bednařík 1973 VLI 00:51:49 +00:28:53
52. Miroslav Sluka 1972 SBK 00:52:01 +00:29:05
53. Míra Beránek 1977 ZBM 00:52:13 +00:29:17
54. Milan Sehnal 1990 nereg. 00:53:26 +00:30:30
55. Jan Kaminský 1999 nereg. 00:53:49 +00:30:53
56. David Nečas 1976 TBM 00:54:12 +00:31:16
57. Jan Karlík 1988 nereg. 00:56:30 +00:33:34
58. Jaroslav Jalový 1981 RBK 01:03:23 +00:40:27
59. Ondřej Stejskal 1988 LBM 01:32:51 +01:09:55
Petr Drábek 1967 TTR DISK
Miroslav Hrnčíř 1993 nereg. DISK
Martin Baše 1984 nereg. DISK
Michal Petříček 1979 nereg. DISK
Kamil Hanousek 1974 nereg. DISK
Viktor Čech 1980 VBM DISK
Pavel Kořan 1974 VBM DISK
Adam Kožoušek 1985 ZBM DISK
Tomáš Hikl 1981 ZBM DISK
Jiří Štěpánek 1954 LBM DISK

Výsledky na trati HDD

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Martin Grünwald 2007 nereg. 00:13:44
2. Lucie Dvořáková 2007 BBM 00:16:31 +00:02:47
3. Martin Hikl 2011 nereg. 00:19:15 +00:05:31
4. Eva Hiklová 2007 nereg. 00:19:24 +00:05:40
5. Vít Grünwald 2011 nereg. 00:22:04 +00:08:20
6. Nela Nevřivová 2007 nereg. 00:22:09 +00:08:25
7. Anna Dobrovolná 2007 TBM 00:22:38 +00:08:54
8. Tomáš Kaminský 2011 nereg. 00:23:16 +00:09:32
9. Vítek Nevřiva 2010 nereg. 00:23:23 +00:09:39
10. Táňa Barnatová 2009 nereg. 00:23:54 +00:10:10
11. Thea Coufalová 2010 ZBM 00:25:42 +00:11:58
12. Rea Coufalová 2009 ZBM 00:27:02 +00:13:18
13. Šimon Stehlík 2013 nereg. 00:29:09 +00:15:25
14. Alžběta Broschová 2011 RBK 00:29:19 +00:15:35
15. Ema Fučíková 2011 nereg. 00:31:55 +00:18:11
16. František Daněk 2010 SBK 00:32:26 +00:18:42
17. Tereza Odehnalová 2008 ADA 00:32:30 +00:18:46
18. Vašek Tejkal 2014 ADA 00:33:54 +00:20:10
19. Jan Urban 2012 SBK 00:39:31 +00:25:47
20. Anna Jalová 2009 RBK 00:40:07 +00:26:23
21. Kristýnka Jalová 2011 RBK 00:40:15 +00:26:31
22. Kateřina Jalová 2011 RBK 00:40:31 +00:26:47
23. Kryštof Jalový 2014 RBK 00:40:39 +00:26:55
24. Matouš Sluka 2014 SBK 00:40:47 +00:27:03
25. Štěpán Stachoň 2000 ZBM 00:45:11 +00:31:27
Kristýna Kubíková 2008 RBK DISK
Markéta Kaminská 2011 nereg. DISK

Výsledky na trati ZV

Poř.JménoRočníkOddílČasZtráta
1. Emma Bednaříková 2003 VLI 00:17:40
2. Aleš Chmelík 1947 VBM 00:18:01 +00:00:21
3. Ondřej Brosch 2006 RBK 00:18:16 +00:00:36
4. Vilém Bednařík 2005 VLI 00:18:19 +00:00:39
5. Vojtěch Marek 2004 ZBM 00:18:29 +00:00:49
6. Tomáš Odehnal 2005 ADA 00:19:07 +00:01:27
7. Matěj Fousek 2004 RBK 00:20:03 +00:02:23
8. Klára Barnatová 2003 ZBM 00:20:08 +00:02:28
9. Vojtěch Fousek 2004 RBK 00:20:15 +00:02:35
10. Hana Doušková 2006 TBM 00:20:32 +00:02:52
11. Pavel Fráňa 1959 GBM 00:23:47 +00:06:07
12. Helena Procházková 1953 TBM 00:24:36 +00:06:56
13. Ladislav Ptáček 1953 BBM 00:25:24 +00:07:44
14. Matěj Hanousek 2004 RBK 00:26:14 +00:08:34
15. Jakub Dvořák 2005 BBM 00:26:37 +00:08:57
16. Magda Barnatová 2006 ZBM 00:27:38 +00:09:58
17. Věra Salajkova 1955 LBM 00:28:55 +00:11:15
18. Jana Tomanová 1949 LBM 00:30:22 +00:12:42
19. Jan Procházka 1949 TBM 00:32:06 +00:14:26
Luboš Minařík 1957 TBM DISK

Výsledky dle věkových kategorií

Novinky

28.1.2018 15:26
Na shromaždišti zůstaly černé kožené rukavice - komu chybí, ozvěte se na kontaktní osobu v propozicích.

28.1.2018 15:20
Do historie závodu jsme doplnili několik fotek ze včerejšího závodu. Chtete-li si jich prohlédnout více, mrkněte se na galerii na Rajčeti.

27.1.2018 13:28
Zveřejnili jsme mezičasy.

27.1.2018 13:24
Zveřejněny výsledky. Děkujeme všem 196 závodníkům za účast.

27.1.2018 13:23
Můžete si prohlédnout mapy s tratěmi letošního ročníku.

26.1.2018 13:04
Zveřejnili jsme startovní listiny.

24.1.2018 21:19
Zveřejnili jsme parametry tratí.

24.1.2018 17:56
Posouváme termín přihlášek do půlnoci, abyste se stihli bez problémů přihlásit. Neváhejte a hlaste se :-)

8.1.2018 12:43
Přinášíme vám ochutnávku z nově připravované mapy.

8.1.2018 10:06
Právě jsme zveřejnili propozice a těšíme se na vás. Neváhejte se přihlašovat.

Starší novinky >>

200